Home » АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА БИТОЛЧАНЕЦОТ БОБАН ДИМИТРИЈЕВСКИ

АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА БИТОЛЧАНЕЦОТ БОБАН ДИМИТРИЈЕВСКИ

by culturalchat

На битолчанецот Бобан Димитријевски неодамна му беше дијагностициран тумор на мозокот. Изминатиот период, како што стои во соопштението, имал некои здравствени проблеми, но минатата недела успеал да најде лекар во Грција кој заради влошената состојба, прифатил итна операција која изнесува 20.000 евра. Бобан има само 39 години, татко е на две девојчиња. Доколку сакате да им помогнете секоја донација е добродојдена. Сите собрани средства ќе одат директно за медицинските трошоци на Бобан.

Жиро сметки:

  1. Стопанска банка АД Скопје

200002065027366

Андријана Лозевска Димитријевска

Цел на дознака: Донација за операција

 

2. Стопанска банка АД Скопје

200002868412115

Бобан Димитријевски

Цел на дознака: Донација за операција

IBAN  MK07200002868412115

SWIFT KOD ST0BMK2X

 

 

Related Articles