Home » Наградна игра во Битола за љубителите на книги

Наградна игра во Битола за љубителите на книги

by culturalchat

Битолската библиотека ги повикува сите библиофили и ентузијасти на натпреварот „Најубави дневни соби со книги“, каде што можете да ги покажете вашите литературни засолништа и да имате шанса да освоите прекрасна награда!

Како да учествувате: Фотографирајте ја вашата прекрасна дневна соба, истакнувајќи ја вашата колекција на книги и пријатни ќошиња за читање. Споделете ја сликата под оргиналниот пост на страната на бибиотеката, кажете во натписот што ја прави вашата дневна соба рај за љубителите на книги.

Дали е тоа уникатна полица за книги, удобно столче за читање или посебен ритуал на читање? Натпреварот трае до 10.12.2023.

Награди: 🥇 1-во место: три книги

🥈 2-ро место: 2 книги

🥉 3-то место: 1 книга

Процес на селекција:  Тимот на библиотеката ќе ги прегледа записите врз основа на креативноста, книжниот шарм и целокупната естетика. Победниците ќе бидат објавени на 12.12.2023 година.

Да ја прославиме убавината на дневните соби исполнети со книги! Среќно, и нека победи најволшебното литературно засолниште!

Related Articles