Home » Соопштение на Битолската библиотека

Соопштение на Битолската библиотека

by culturalchat

Почитувани корисници, Ве известуваме дека НУУБ “Св. Климент Охридски” – Битола започна со ревизија на библиотечниот фонд во текот на наредните неколку месеци. Поради ова, може да има привремени прекини во нашите услуги. Ве молиме за вашето разбирање и трпение за време на овој процес. Со почит, НУУБ “Св. Климент Охридски” – Битола.

Related Articles