Home » „Битола мој роден крај“ во џез верзија

„Битола мој роден крај“ во џез верзија

by culturalchat
На втората фестивалска вечер во рамките на Џез фактори фестивалот настапува Гордан Спасовски триото кои пред самиот концерт ја отсвирија тн.химна на Битола „Битола мој роден крај“.
Како сето тоа звучи слушнете во следното видео.

Related Articles