Home » „Горе долу“, прва песна на младиот Стефан Ивановски

„Горе долу“, прва песна на младиот Стефан Ивановски

by culturalchat

Ова е првата песна на младиот Стефан Ивановски од Битола, со наслов “Горе-Долу”. Текстот и музиката за песната ги напиша Дарко Јоцковиќ , додека Мими Марковски е продуцент. Песната е снимена во  “Гимел студио”, додека видео спотот е во режија на Дејан Трајчевски и истот е снимен во Битола.

Стефан е млад јутубер кој почнал да снима видеа за YouTube во 2020-та година, за време на коронавирусот, и оттогаш има постигнато голема популарност на неговиот YouTube канал: Stefan Stef. Досега има снимено различни видеа и со познати македонски јавни личности. Талентот за музика го наследил од страна на семејството на дедо му кои свиреле на гајда и кларинет. Идејата за оваа песна како што ни изјаи доаѓа од неговиот брат близнак. Во продолжение, погледнете го неговиот видео спот за првата песна “Горе Долу”.

 

 

 

 

Related Articles