Home » Дечињата од градинката „Level Up“ го посетија Домот „Софија“ по повод 8.март

Дечињата од градинката „Level Up“ го посетија Домот „Софија“ по повод 8.март

by culturalchat

По повод 8 Март – Меѓународниот ден на жената, најмалите деца од градинката Level Up го посетија Домот „Софија“, приватната установа за социјална заштита на стари лица и на сите кориснички им подарија рачно изработени букет цвеќиња.

„Не постои подобра глетка од онаа каде најмладите со насмевка и леснотија го разубавуваат денот на најстарите.  Општествена одговорност е да се грижиме за постарите лица, па затоа Level, Up Ви благодариме од срце“, истакнаа од Домот Софија.

Од друга страна од градинката Level Up напишаа:

„Денешниот ден по повод празникот на жената го посветивме на сите наши баби. Стопливме многу срца,насмевки на лицата и безброј прегратки.Малите нешта некогаш можат да бидат многу големи. Голема благодарност до целиот тим на прекрасниот пречек во Приватна установа за социјална заштита на стари лица ДОМ Софија Битола“.

 

Related Articles