Home » Промоција на литература за деца од проф. д-р Златко Жоглев во Битола

Промоција на литература за деца од проф. д-р Златко Жоглев во Битола

by culturalchat

Во Битолската библиотека денес ќе бидат промовирани книгите за деца на проф. д-р Златко Жоглев.

Промотори на овој настан се проф. д-р Даниела Андоновска Трајковска и проф. д-р Гордана Стојаноска. Модератор: д-р.Билјана Граматиковски. Настанот ќе биде збогатен со стихови од книгите кои пред присутните ќе ги рецитираат студенти од Педагошкиот факултет.

Промоцијата ќе се одржи со почеток од 12:00 часот во салата за промоции во библиотеката.

 

 

 

Related Articles