Home » 31 година бренд на Битола-„Кармен ексклузив“

31 година бренд на Битола-„Кармен ексклузив“

by culturalchat

Секој од нас кој се грижи за својот изглед, бара професионалци кои знаат да исполннуваат соништа и кои ќе направат се да сте задоволни од вашиот изглед. Фризерското студио „Кармен ексклузив“ е асоцијација на сето тоа, ваше место, каде сите се чувствуваат како дома, а заминуваат среќни со она што го гледаат во огледалото. Креираат насмевки и негуваат убави луѓе, во една беспрекорна и пријатна атмосфера, момент кој прави да се почувствувате среќни од вашиот одраз во огледало.

Денес „Кармен ексклузив“ одбележува 31 година постоење.

Оваа приказна започна во далечната 1992 година со слоганот “За влакно пред другите” и стана не само желба, туку и вистина која трае над три децении.

Во „Кармен Ексклузив“ секогаш ги следат најновите трендови, па така ја нудат можноста да го остварите посакуваниот изглед, а и повеќе од тоа. Со самото тоа креираат насмевки и сето тоа благодарение на талентот и позитивната енергија на тимот кој не се менува. 31 години не е мала бројка.„Кармен екслузив“ е надалеку познато студио, но и бренд препознатлив за Битола.

„Денешниот ден е значаен за нас, одбележуваме 31 година како сме во првите редови на фризерски брендови во Македонија, а и пошироко како реномиран салон и академија. Неизмерно сме горди што тргнавме на ова извонредно патување, обликувајќи ги трендовите, инспирирајќи ја креативноста и давајќи им сила на безброј поединци да ја прифатат нивната страст за косата како предизвик, во еден вреден занает. Нашиот салон веќе три децении е светилиште каде нашата креативност и задоволството на клиентите се испреплетуваат беспрекорно. Со нашиот тим на вешти стилисти, направивме низ годините многу“, истакнуваат од „Кармен екслузив“.

Покрај успехот на нивниот салон и академијата одигра клучна улога во едуцирањето на новите генерации на  талентирани професионалци за коса.

„Повеќе од три децении, ние се посветивме на давање сеопфатно образование и обука, како и подготовка  на аспирантите стилисти со вештини, знаење и креативност потребни за да напредуваат во оваа динамична индустрија. Неизмерно се гордееме што сме сведоци на успехот на нашите дипломци додека тргнуваат на својот професионален оставајќи неизбришлив белег во светот на фризерството“, додаваат од Кармен.

Низ годините, ги прифаќаа промените, тие се пулсот на новите трендови, но остануваат верни на нивните основни вредности за исклучителен квалитет, персонализирана услуга и топла, пријатна атмосфера.

За крај изјавуваат:

„Додека славиме, ја изразуваме нашата искрена благодарност до нашите лојални клиенти, нашиот талентиран тим стилисти и едукатори и заедницата што нè поддржуваше низ годините. Без вашата доверба, охрабрување и непоколеблива поддршка, ова патување немаше да биде возможно“.

Среќен роденден „Кармен ексклузив“.

Related Articles