Home » УБАВИНИТЕ НА ГОЛЕМО ЕЗЕРО ПРЕКУ ФОТОГРАФИИТЕ НА ГОРАН ПЕТРОВСКИ

УБАВИНИТЕ НА ГОЛЕМО ЕЗЕРО ПРЕКУ ФОТОГРАФИИТЕ НА ГОРАН ПЕТРОВСКИ

by culturalchat

Македонија изобилува со природни убавини. Доказ за тоа се нашите планини кои ги инспирираат вљубениците во природата да ги посетат и да уживаат во она што мајката природа ни го дала.

Баба планина е една од планините која во било кој период од годината ги воодушевува посетителите. Еден од оние вљубеници во планинарењето, но пред се добрата фотографија е битолчанецот Горан Петровски кој редовно не воодушевува со неговите фотографии.

Па така и овојпат, Горан својата инспирација викендов ја пронајде на Големо езеро на Баба планина, со надморска висина од 2218 м.

 

Related Articles